top of page
DESENFOCADO.png
la posesion SOMBRA.png

La nostra experiència basada en INSIDIOUS va més enllà d'una simple escape room, és un repte per als més valents, lliurats a viure una pel·lícula de terror o tensió  en carn i os.

“DEVOUR”

 

Era una petita però nociu secta, consistia a segrestar homes, dones i nens, per ser sacrificats i lliurats al rei de l'infern, així la família estaria protegida i es complirien tots els seus desitjos. El segell d'aquesta secta era arrencar les dents a les seves víctimes i deixar-les en un petit sac de pell humana.

 

Durant uns quants anys, ningú ni res no va sospitar, fins que els mateixos amos de la secta es van suïcidar per ser culpats de delictes greus com, assetjament, segrest i mort a diversos casos de persones desaparegudes.

 

Billie ,al contrari que els seus pares, la seva creença és en déu.

La seva vida consisteix a cuidar la seva germana que pateix paràlisi cerebral.  

Un matí, Billie va procedir a donar l'esmorzar a la seva germana. En entrar a la seva habitació, va veure que l'objecte que els protegia de tots els mals havia desaparegut. Alguna cosa dins d'ell es va remoure i ràpidament va intentar despertar la seva germana, que sense resultat, va veure que estava a "coma".

 

Billie sap que és el que passa i que els turmenta cada nit, així que va contactar amb una empresa d'experts paranormals per tornar a trobar aquest objecte, i ajudar la seva germana.

  Des de llavors, cada setmana es publica la mateixa oferta al diari:

 

Cal experts en el paranormal.

T'ATREUS?

bottom of page